Am mai intrat pe forum, am citit raspunsurile.. si va multumesc.. ne dau incredere ca o sa reusim sa traim si noi in Germania.. si ca o sa ne descurcam.
Dorinta noastra de demult a fost sa locuim in Stuttgart.. si pentru ca avem niste cunostinte in zona si prieteni prin Karlsruhe.. si era destul de aproape, dar daca sotul meu nu gaseste un loc de munca acolo, cautam si in Munchen. Pentru ca e un oras mult mai mare, credem ca sunt sanse mai mari sa gaseasca job.
Deocamdata, el isi cauta din Romania.. si cauta pe domeniul pe care s-a specializat.. inginer de sunet / productie audio. E un domeniu destul de limitat si probabil va fi greu sa gaseasca ceva in perioada urmatoare.
Daca nu reuseste in acest domeniu, va cauta si alte joburi.. are diploma de inginer, care este recunoscuta in Germania (de la Universitatea Politehnica Timisoara) si am inteles ca sunt destul de cautati inginerii

.. Vom vedea.
Daca nici asa nu merge, aplica la orice, job sa fie.. pentru ca suntem putin presati de bebe. Pe bebe il asteptam in iunie, pe la mijlocul lunii. Planuim sa ajungem la sfarsitul lunii viitoare, sau imediat dupa Paste.
Deocamdata nu avem intrebari, pentru ca nu ne-am mai "lovit" de nicio situatie concreta, dar cand vor aparea stim unde sa le punem.
Va multumesc inca o data pentru raspunsuri.. Cu fiecare rand pe care il citesc mai capat putina incredere, desi stim ca o sa fie greu, stim si ca o sa ne descurcam, nu?